
Este vremea colindelor! Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a prim…
decembrie 23, 2022
Crăciun fericit! La mulți ani!
decembrie 24, 2022Reteta storceag de sturion
Pentru a prepara cel mai bun storceag de sturion, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 500g de carne de sturion
- 1 ceapa mare, tocata
- 1 ardei gras, tocat
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 1 cana de vin alb
- 1 litru de supa de peste
- 1 legatura de patrunjel, tocat
- sare si piper dupa gust
Te-ar putea interesa si: Specii de sturion

Cum se prepara storceagul de sturion?
Pasii de preparare sunt urmatorii:
-
Incepe prin a praji ceapa, ardeiul si usturoiul intr-o tigaie mare, la foc mediu, pana devin moi si parfumati.
-
Adauga carnea de sturion taiata cuburi si prajeste-o pe ambele parti, timp de cateva minute, pana devine usor aurie.
-
Adauga vinul alb si las-o sa fiarba pentru cateva minute, pana se reduce cantitatea de lichid.
-
Adauga supa de peste si lasa totul sa fiarba la foc mediu, timp de 20 de minute, pana carnea de sturion devine moale.
-
Adauga patrunjelul tocat si condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
-
Serveste cald, alaturi de orez sau de cartofi fierti.
Sper ca ti-a placut aceasta reteta si ca o vei incerca acasa. Pofta buna!
2 Comments
[…] Te-ar putea interesa si: Storceag de sturion […]
[…] Te-ar putea interesa si: Storceag de sturion […]