Organizam excursii in Delta Dunarii

Excursii in Delta Dunarii de o zi sau de câteva ore cu plecări din Tulcea, Murighiol, Mahmudia. Oferim transfer rapid spre orice destinație din Delta Dunării.

Prețurile se pot negocia în funcție de posibilități, numărul de persoane și numărul zilelor optate pentru excursii în Delta Dunării.

Barcagii noștri sunt locali și specializați pe Delta Dunării, pentru ca experiența voastră să fie una autentică.

Am ales cele mai frumoase excursii Delta Dunarii, excursii care sa va arate frumusetea acestei zone deosebite, canale si lacuri cu peisaje de poveste, excursii care va vor arata ce inseamna sa traiesti TU si Natura! Veti gasi mai jos care sunt excursiile recomadate in Delta Dunarii.

O masa de peste cu un ghid local este recomandata a fi achizitionata pentru a afla despre ce putem face in zona, istoria, cultura, traditiile, gastronomia si povestile locului!

Retineti! Nu va asteptati sa vedeti Delta intr-o singura excursie. Delta Dunarii este de opt ori mai mare decat Malta (316 km2), de sase ori mai mare decat Venetia (414,6 km²) si de zece ori mari mare decat capitala Romaniei – Bucuresti (228 km2), mult mai mare chiar si decat insula Tenerife (2034 km2).

 

+40 749 716 486

- Organizam sejur si excursii cu barca si ghid, plecare din Tulcea, Murighiol, Mahmudia, Crisan, Mila 23, etc. 

- Stabilim impreuna traseul, locul si ora preluarii.

- Numar participanti / barca : minim 5; maxim 14

Excursii Padurea Letea

Excursii Padurea Letea

Organizam excursii la Padurea Letea
Excursii Padurea Letea
Excursii Sulina

Excursii Sulina

Descopera unicul Oras din Delta Dunarii, Sulina!
Excursii Sulina
Excursii Mila 23

Excursii Mila 23

Descopera satul plin de traditie si farmec Mila 23!
Excursii Mila 23
Excursii Caraorman

Excursii Caraorman

Satului Caraorman – numele acestuia provine din limba turca si insemnand „Padurea Neagra”
Excursii Caraorman
Excursii Sf Gheorghe

Excursii Sfantul Gheorghe

Mergi la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra!
Excursii Sf Gheorghe
Excursii Dunarea Veche

Excursii Dunarea Veche

Dunarea Veche este cunoscuta pentru locurile de pescuit la crap si caras.
Excursii Dunarea Veche

Excursii Delta Dunarii

Excursii cu plecare din Murighiol

Excursie PADUREA LETEA

Plecare Murighiol ➠ Dunarea Veche Bratul Sfantul Gheorge ➠ Uzlina ( Sat, Canal, Lac) ➠ Lac Isac ➠ Canal Litcov ➠ Canal Caraorman ➠ Crisan ➠ Brat Sulina (Sat Crisan) ➠ Sat Letea.
Durata traseu: 9 ore

Excursie SULINA

Plecare Murighiol ➠ Dunarea Veche Bratul Sfantul Gheorghe ➠ Uzlina (Sat, Canal,Lac) ➠ Lac Isac ➠ Canal Litcov ➠ Canal Caraorman ➠ Crisan ➠ Brat Sulina (Sat Crisan) ➠ Sulina.
Durata traseu: 9 ore

Excursie SFANTU GHEORGHE

Plecare Murighiol ➠ Bratul Sfantul Gheorghe ➠ Sat Sfantul Gheorghe (plaja si gura de revarsare a Dunarii in Marea Neagra)
Durata traseu: 9 ore

Excursie REZERVATIA DELTEI DUNARII

Plecare Murighiol ➠ bratul Sfantu Gheorghe ➠ sat Uzlina ➠ canal Uzlina ➠ lac Uzlina ➠ lac Isac ➠ lac Isacel ➠ lac Durnaleapca
Durata traseu: 2.5 ore

Excursie PLAJA PERISOR

Plecare Murighiol ➠ bratul Sfantu Gheorghe ➠ canal Dunavat ➠ canal Cocos ➠ canal Dranov ➠ canal Perisor ➠ plaja Perisor.
Durata traseu: Toata ziua

Excursii Delta Dunarii

Excursii cu plecare din Tulcea

Excursie Tulcea - Mila 23

Plecare Port Tulcea ➠ Bratul Tulcea ➠ Canal 36 ➠ Canal Sireasa ➠ Canal Periteasca ➠ Canal Sontea ➠ pe langa Lacul Nebunu ➠ Cot Candura ➠ daca cota Dunarii ne va permite traversam Lacurile Baclanesti si Fortuna ➠ Canal Olguta ➠ Sat Mila 23.
Intoarcerea se face pe Canal Sontea ➠ Canal S 22 ➠ Gorgova (Brat Sulina) ➠ Brat Tulcea ➠ Port Tulcea
Durata traseu: 4 – 5 ore*

Excursie Tulcea – Mila 23 – Letea

Plecare Port Tulcea ➠ Brat Tulcea ➠ Canal 36 ➠ Canal Sireasa ➠ Canal Sontea ➠ pe langa Lacul Nebunu ➠ Cot Candura ➠ pe langa lacurile Baclanesti si Fortuna ➠ Canal Olguta ➠ Sat Mila 23 ➠ Traseul continua pe zona de lacuri si canale (in functie de cotele Dunarii) : Canalul Eracle ➠ Lac Trei Iezere ➠ Lac Bogdaproste sau Lac Matita ➠ Lac Merhei ➠ Canal Sidor ➠ Sat Letea.
Intoarcere pe Canal Magearu ➠ Dunarea veche ➠ Bratul Sulina pe langa localitatile Crisan ➠ Gorgova ➠ Maliuc ➠ Vulturu ➠ Partizani ➠ Port Tulcea.
Durata traseu: 7 ore*

Excursie Tulcea – Mila 23 – Letea – Sulina

Plecare Port Tulcea ➠ Bratul Tulcea ➠ Canal 36 ➠ Canal Sireasa ➠ Canal Periteasca ➠ Canal Sontea ➠ pe langa Lacul Nebunu ➠ Cot Candura – daca cota Dunarii ne va permite traversam Lacurile Baclanesti si Fortuna ➠ Canal Olguta ➠ Sat Mila 23 ➠ Trei Iezere ➠ Satul Letea ➠ Oras Sulina.
Intoarcere catre Tulcea se face pe Bratul Sulina pe langa localitatile : Crisan ➠ Gorgova ➠ Maliuc ➠ Vulturu ➠ Partizani ➠ Portul Tulcea.
Durata traseu: 9 ore*

Excursie Tulcea – Caraorman – Sfantu Gheorghe

Plecare Port Tulcea ➠ Brat Tulcea ➠ Brat Sf.Gheorghe ➠ Carasuhat ➠ Litcov ➠ Lacul Rotund ➠ Lacul Gorgova ➠ Lacul Potcoava de Sud ➠ Lacul Gorgovat ➠ Litcov ➠ Caraorman ➠ Lac Puiu ➠ Canal Mocansca ➠ Lacul Erenciuc ➠ Arinisul Erenciuc ➠ Localitatea Sfantu Gheorghe.
Intoarcerea este pe Bratul Sfantu Gheorghe pe langa localitatile Murighiol ➠ Mahmudia ➠ Nufaru ➠ Port Tulcea.
Durata traseu: 9 ore*

Excursii Delta

Excursii cu plecare din Mahmudia

Excursie Mahmudia - Lacul Gorgova

Plecare MAHMUDIA ➠ INCINTA CARASUHAT ➠ LACUL ROTUND ➠ CUZMINTIU MIC ➠ CUZMINTIU MARE ➠ LACUL GORGOVA
Durata traseu: 2h-2.5 ore

Excursie Mahmudia - Lacul Uzlina

Plecare MAHMUDIA ➠ INCINTA CARASUHAT ➠ LACUL ROTUND ➠ CUZMINTIU MIC ➠ CUZMINTIU MARE ➠ LACUL GORGOVA ➠ LACUL POTCOAVA ➠ LACUL ISAC ➠ LACUL UZLINA
Durata traseu: 3h-3.5 ore

Excursie Mahmudia - Sulina

Plecare MAHMUDIA ➠ INCINTA ➠ CARASUHAT ➠ CRISAN ➠ PADUREA LETEA ➠ SULINA ➠ RETUR
Durata traseu: 6h-8h ore

Excursie Mahmudia - Sfantu Gheorghe

Plecare MAHMUDIA ➠ PADUREA CARAORMAN ➠ LACUL PUIU ➠ LACUL ERENCIUC ➠ SFANTU GHEORGHE ➠ RETUR
Durata traseu: 6h-8h ore

Excursie Mahmudia - Gura Portitei

Plecare MAHMUDIA ➠ BRAT SF.GHEORGHE ➠ CANAL DUNAVAT ➠ CANAL COCOSU ➠ CANAL MUSTACA ➠ LACUL RAZEM ➠ GURA PORTITEI
Durata traseu: 6h-8h ore

Vacanta in Delta Dunarii

Nu stii daca sa alegi o vacanta pe litoral sau la munte? Ce-ai spune insa de o escapada in Delta Dunarii?

Inainte de a se varsa in Marea Neagra, apele involburate ale Dunarii formeaza una dintre cele mai mari si bine pastrate delte europene. Delta Dunarii adaposteste peste 300 de specii de pasari, precum si in jur de 50 de specii de pesti de apa dulce, alaturi de alte creaturi si plante, mari si mici. Fiind inclusa in patrimoniul Unesco, Delta Dunarii este una dintre principalele atractii pe care le ofera aceasta tara minunata! Inainte de a se varsa in mare, Dunarea se imparte in trei brate importante: Chilia, Sulina si Sfantu Gheorghe, care impreuna formeaza o intindere de mlastini, desisuri si insule de stufaris.

Regiunea este un adevarat paradis atat pentru iubitorii de natura, cat si pentru cei care cauta o oaza de relaxare, departe de agitatia tumultoasa a oraselor. De la plajele ascunse ale Sulinei sau cele din zona Sfantu Gheorghe, pana la abundenta de mancaruri traditionale (in special borsul de peste), te vei simti ca intr-un veritabil paradis, chiar in propria tara! In biosfera Deltei Dunarii este inclusa si Gura Portitei, o statiune cu totul speciala, incadrata intre apele Lacului Razim si cele ale Marii Negre.

Pentru a te bucura cu adevarat de magia acestor locuri, iti recomandam sa optezi pentru cel putin o saptamana de cazare in Delta Dunarii. Astfel, vei avea timpul necesar pentru a te relaxa si deconecta, dar si pentru a te desfata cu peisajele mirifice, pentru a te aventura pe canalele inguste, ascunse de stufaris, sau chiar pentru a te distra cu prietenii la o partida de pescuit!

In ofertele de cazare Delta Dunarii de pe site-ul nostru vei putea gasi atat hoteluri, cat si vile tip A, la preturi deosebite! Bucura-te de peisaje incredibile si relaxeaza-te total intr-unul dintre putinele locuri de pe mapamond in care habitatul natural inca nu a fost transformat in totalitate de catre oameni. Mai mult, daca optezi pentru ofertele de cazare Delta Dunarii in Sfantul Gheorghe, vei putea beneficia si de plajele intinse din apropiere, curate si aerisite.

O excursia in Delta Dunarii poate fi o ocazie extraordinara de a te reconecta cu familia sau cu cei apropiati. Ofertele de cazare pe care le-am inclus pe site includ atat zone de relaxare pentru adulti (sauna, biliard, tenis de masa), cat si pentru copii (piscine, terenuri de sport etc.), astfel incat cei mici vor fi incantati de excursie! Pentru o experienta completa, gusta din preparatele locale, servite atat in restaurantele hotelurilor, cat si in tavernele din zona. Desigur, iti poti planifica in detaliu intreaga aventura, insa iti recomandam sa faci loc si atractiilor spontane, precum o zi de pescuit pe canal sau cateva ore de aventura in sanul natural al Deltei.

 • Excursii Delta Dunării 2024: Letea, Caraorman, Mila 23, Sulina

  Excursii Delta Dunării 2024

  Ești în căutarea unei aventuri de neuitat? Visezi să explorezi un paradis natural bogat în biodiversitate, unde liniștea te cuprinde la fiecare pas? Atunci o excursii Delta Dunării 2024 este alegerea perfectă!

  Delta Dunării, a doua ca mărime și biodiversitate din Europa, te așteaptă cu o gamă variată de experiențe uimitoare. Descoperă flora și fauna unică a Deltei, navighează pe canalele ascunse, admiră păsările multicolore și bucură-te de liniștea naturii.

  Rezervari Excursii Delta Dunarii

  Explorează cele mai faimoase destinații:

  • Letea: Un sat pitoresc situat în nordul Deltei, renumit pentru Pădurea Letea, o rezervație naturală cu stejari seculari și dune de nisip. Rezervari Excursii Letea.
  • Caraorman: Un sat pescăresc tradițional, unde te poți bucura de o atmosferă autentică și de preparate delicioase din pește proaspăt. Rezervari Excursii Caraorman.
  • Mila 23: Un punct de plecare ideal pentru excursii în zonă, unde poți vizita Lacul Roșu, o rezervație ornitologică importantă. Rezervari Excursii Mila 23.
  • Sulina: Un oraș vibrant situat la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră, cu o istorie bogată și o plajă spectaculoasă. Rezervari Excursii Sulina.
  • Sfântu Gheorghe: Un sat liniștit, perfect pentru o vacanță relaxantă, unde te poți bucura de plajă, plimbări pe malul mării și băi în lacul Techirghiol. Rezervari Excursii Sfantu Gheorghe.

  De ce să alegi o excursie în Delta Dunării în 2024?

  • Diversitate: Delta oferă o gamă variată de experiențe pentru toate gusturile, de la aventuri în natură la relaxare pe plajă.
  • Biodiversitate: Delta Dunării este un paradis natural cu o floră și faună bogată, unică în Europa.
  • Sustenabilitate: Alege un operator turistic care respectă principiile turismului durabil și contribuie la conservarea Deltei.
  • Experiență autentică: Bucură-te de ospitalitatea localnicilor și de tradițiile pescărești din Delta Dunării.

  Citeste si: Excursii Sfantu Gheorghe 2024

  Planifică-ți vacanța de vis! – Excursii Delta Dunării 2024

  • Alege perioada: Delta are un farmec aparte în fiecare anotimp. Primăvara și toamna sunt ideale pentru observarea păsărilor, vara te poți bucura de plajă, iar iarna poți admira peisajele înzăpezite.
  • Stabilește bugetul: Există o gamă variată de opțiuni de cazare și masă, pentru toate bugetele.
  • Alege un operator turistic de încredere: Asigură-te că operatorul are experiență în organizarea de excursii în Delta Dunării și respectă principiile turismului durabil.

  Citeste si: Excursii Caraorman 2024

  Frumusețea unică a Deltei Dunării – Excursii Delta Dunării 2024

  O excursie în Delta Dunării în 2024 este o experiență de neuitat care te va conecta cu natura și te va revigora. Alege destinația care te inspiră cel mai mult și planifică-ți vacanța de vis!

  Te-ar putea interesa si: Cazare Delta Dunarii

  Întrebări frecvente – Excursii Delta Dunării 2024:

  1. Când este cea mai bună perioadă pentru o excursie în Delta Dunării?

  Depinde de preferințele tale. Primăvara și toamna sunt ideale pentru observarea păsărilor, vara te poți bucura de plajă, iar iarna poți admira peisajele înzăpezite.

  Citeste si: Excursii Mila 23 în 2024

  2. Cât costă o excursie în Delta Dunării?

  Prețul variază în funcție de durata excursiei, tipul de cazare și masă, și operatorul turistic ales. Există opțiuni pentru toate bugetele.

  Citeste si: Excursii Sulina 2024

  3. Cum pot ajunge în Delta Dunării?

  Există mai multe modalități de a ajunge în Delta Dunării: cu mașina, cu trenul, cu autobuzul sau cu avionul. De la Tulcea, poți lua o barcă spre destinația dorită.

  Citeste si: Excursii Pădurea Letea 2024

  4. Ce pot face în Delta Dunării?

  Poți naviga pe canale, observa păsări, vizita sate tradiționale, face drumeții, te poți relaxa pe plajă și multe altele.

  5. De ce să aleg un operator turistic de încredere?

  Un operator turistic de încredere are experiență în organizarea de excursii în Delta Dunării și respectă principiile turismului durabil. Te va ajuta să planifici o excursie memorabilă și te va asigura că ai o experiență plăcută și sigură.

 • Excursii Sfantu Gheorghe 2024: Paradisul natural al Deltei Dunării

  Excursii Sfantu Gheorghe 2024

  Excursii Sfantu Gheorghe 2024: Planifici o escapadă de neuitat în 2024? Alege o aventură fascinantă în Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe, o destinație idilică unde te poți conecta cu natura și te poți bucura de experiențe autentice.

  Rezervari Excursii Delta Dunarii

  De ce să alegi Sfântu Gheorghe pentru excursia ta din 2024?

  • Natura spectaculoasă: Descoperă diversitatea florei și faunei Deltei, admiră păsările rare, stufărișurile luxuriante și lacurile cristaline.
  • Plaje sălbatice și relaxare: Bucură-te de nisipul fin, de soarele cald și de apele cristaline ale Mării Negre pe plajele neexplorate din Sfântu Gheorghe.
  • Experiențe autentice: Explorează satele pescărești tradiționale, degustă preparate delicioase din pește proaspăt și participă la diverse activități locale.
  • Oportunități de aventură: Alege drumeții, plimbări cu barca, caiac sau pescuit pentru a descoperi frumusețea unică a Deltei Dunării.

  Rezervari Excursii Sfantu Gheorghe

  Opțiuni diverse pentru excursii Sfantu Gheorghe 2024:

  • Excursii de o zi: Descoperă esența Deltei Dunării în excursii de o zi, cu plecare din Tulcea sau Murighiol.
  • Sejururi prelungite: Optează pentru un sejur de 3-7 zile pentru a explora în detaliu frumusețile Deltei și a te relaxa complet.
  • Excursii personalizate: Creează-ți propria aventură alegând itinerariul și activitățile preferate.

  Sfaturi pentru o excursii Sfantu Gheorghe:

  • Alege perioada potrivită: Sezonul ideal pentru o vizită în Sfântu Gheorghe este din mai până în septembrie.
  • Rezervă din timp: Cazarea și excursiile pot fi aglomerate în sezonul de vârf, deci este recomandat să le rezervi din timp.
  • Echipează-te corespunzător: Alege haine și încălțăminte confortabile, potrivite pentru drumeții și plimbări cu barca.
  • Respectă natura: Protejează mediul înconjurător și urmează regulile de conduită specifice Deltei Dunării.

  Rezervari Excursii din Sfântu Gheorghe

  Concluzie – Excursii Sfantu Gheorghe 2024:

  O excursie la Sfântu Gheorghe în 2024 este o experiență de neuitat care te va conecta cu natura și te va ajuta să te relaxezi complet. Alege din multitudinea de opțiuni de excursii și bucură-te de o aventură memorabilă în paradisul natural al Deltei Dunării!

  Te-ar putea interesa si: Cazare Delta Dunarii

  Întrebări frecvente – Excursii Sfantu Gheorghe 2024:

  1. Cum ajung în Sfântu Gheorghe?

  Puteți ajunge cu vaporașul din Tulcea sau Murighiol, cu mașina personală până la Murighiol, urmat de traversare cu bacul, sau cu avionul până la Tulcea, urmat de transfer cu autobuzul sau taxiul.

  2. Care este cea mai bună perioadă pentru o vizită la Sfântu Gheorghe?

  Sezonul ideal este din mai până în septembrie, când vremea este caldă și însorită, perfectă pentru explorarea Deltei.

  3. Ce tipuri de cazare sunt disponibile în Sfântu Gheorghe?

  Găsiți o varietate de opțiuni de cazare, de la pensiuni și vile la campinguri și hoteluri.

  4. Ce pot face în Sfântu Gheorghe?

  Puteți explora Delta Dunării cu barca, face drumeții, pescui, observa păsări, relaxa pe plajă sau participa la diverse activități tradiționale.

 • Excursii Caraorman 2024: Descoperă Paradisul Deltei Dunării

  Excursii Caraorman 2024: Visezi la o evadare în mijlocul naturii, departe de agitația urbană? Pădurea Caraorman, cunoscută și ca „Plămânul Verde al Deltei Dunării”, te așteaptă cu brațele deschise pentru o experiență de neuitat în 2024. Descoperă frumusețea unică a acestui loc magic, cu o biodiversitate bogată, floră și faună spectaculoasă și o atmosferă liniștitoare.

  Rezervari Excursii Delta Dunarii

  Excursii Caraorman 2024

  Caraorman, situată în județul Tulcea, este o rezervație naturală inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, ce găzduiește o varietate de specii de copaci seculari, plante rare și animale sălbatice. Aici poți explora canalele ascunse ale Deltei, poți admira coloniile de pelicani și stârci, te poți relaxa în natură și te poți bucura de o experiență autentică a vieții deltaice.

  Rezervari Excursii Caraorman

  Excursii cu barca și aventuri în sălbăticie

  Opțiunile de explorare a Caraormanului sunt diverse și pot fi adaptate la preferințele fiecăruia. Excursiile cu barca pe canalele labirintice oferă o perspectivă unică asupra florei și faunei locale. Amatorii de aventură pot opta pentru drumeții prin pădure, unde pot descoperi specii rare de plante și pot observa păsări multicolore.

  Un sejur relaxant în mijlocul naturii

  Căutați cazare în Caraorman? Opțiunile sunt variate, de la pensiuni tradiționale la campinguri amenajate în mijlocul naturii. Indiferent de alegerea dumneavoastră, veți beneficia de liniștea și frumusețea unică a Deltei Dunării.

  Viziteaza Padurea Caraorman

  Gastronomie locală și tradiții autentice

  O excursie în Caraorman nu este completă fără a degusta deliciile culinare locale. Peștele proaspăt din Deltă, preparatele tradiționale românești și vinurile locale vă vor încânta papilele gustative. De asemenea, veți avea ocazia să descoperiți tradițiile și obiceiurile pescărești din zonă.

  Concluzie – Excursii Caraorman 2024:

  O excursie în Caraorman în 2024 este o ocazie unică de a te relaxa și a te conecta cu natura. Descoperă frumusețea Deltei Dunării, explorează o biodiversitate bogată și bucură-te de o experiență autentică în mijlocul sălbăticiei.

  Te-ar putea interesa si: Cazare Delta Dunarii

  Întrebări frecvente – Excursii Caraorman 2024:

  1. Când este cea mai bună perioadă pentru o vizită în Caraorman?

  Primăvara și toamna sunt considerate cele mai bune sezoane pentru o vizită în Caraorman, când temperaturile sunt plăcute și vegetația este luxuriantă.

  2. Cum pot ajunge în Caraorman?

  Accesul în Caraorman se poate face cu barca din Tulcea, Murighiol sau Sfântu Gheorghe.

  3. Ce tipuri de cazare sunt disponibile în Caraorman?

  Pensiuni tradiționale, campinguri amenajate și pensiuni agroturistice sunt opțiunile de cazare disponibile în Caraorman.

  4. Ce pot face în Caraorman?

  Excursii cu barca, drumeții, birdwatching, pescuit sportiv, vizitarea satelor tradiționale sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți face în Caraorman.

  5. Există restaurante în Caraorman?

  Da, există restaurante și terase unde poți degusta preparate tradiționale din pește și alte delicii culinare locale.

 • Excursii Mila 23 în 2024: Descoperă frumusețea Deltei Dunării

  Cauți o escapadă memorabilă în natură? Excursii Mila 23 în 2024 te așteaptă să explorezi minunile Deltei Dunării. Descoperă o lume fascinantă, cu o biodiversitate unică și o cultură bogată, în inima celei mai mari zone umede din Europa.

  Rezervari Excursii Delta Dunarii

  De ce să alegi o excursie la Mila 23?

  • Experiență autentică: Bucură-te de o aventură autentică în Delta Dunării, departe de agitația orașului.
  • Peisaje uimitoare: Admiră panorama unică a deltei, cu lacuri, canale, păduri și o varietate de specii de păsări.
  • Cultură bogată: Descoperă tradițiile și obiceiurile lipovenești, specifice zonei Deltei Dunării.
  • Activități diverse: Alege din numeroase opțiuni de relaxare și aventură, de la plimbări cu barca la pescuit și observarea păsărilor.

  Rezervari Excursii Mila 23

  Ce te așteaptă la Mila 23? – Excursii Mila 23 în 2024

  • Satul pescaresc: Vizitează satul tradițional Mila 23, cunoscut pentru ospitalitatea localnicilor și deliciile culinare din pește proaspăt.
  • Plimbări cu barca: Navighează pe canalele Deltei Dunării și admiră frumusețea unică a florei și faunei locale.
  • Observarea păsărilor: Descoperă o diversitate uimitoare de specii de păsări, de la pelicani și stârci la egrete și rațe sălbatice.
  • Excursii în rezervații naturale: Explorează rezervațiile naturale ale Deltei Dunării și descoperă ecosisteme fragile și specii rare de plante și animale.

  Rezervari Excursii din Mila 23

  Sfaturi pentru o excursie reușită la Mila 23:

  • Planifică-ți din timp: Alege perioada anului care te interesează și rezervă cazarea și excursiile din timp.
  • Alege o agenție de turism de încredere: Optează pentru o agenție cu experiență în organizarea de excursii în Delta Dunării.
  • Echipează-te corespunzător: Alege haine și încălțăminte confortabile, potrivite pentru drumeții și plimbări cu barca.
  • Respectă natura: Protejează mediul înconjurător și respectă regulile de conduită specifice Deltei Dunării.

  Te-ar putea interesa si: Informatii despre Satul Mila 23

  Concluzie – Excursii Mila 23 în 2024:

  O excursie la Mila 23 este o experiență unică și de neuitat. Descoperă frumusețea Deltei Dunării, relaxează-te în natură și bucură-te de o aventură autentică în inima celei mai mari zone umede din Europa.

  Te-ar putea interesa si: Cazare Delta Dunarii

  Întrebări frecvente – Excursii Mila 23 în 2024:

  • Care este cea mai bună perioadă pentru o excursie la Mila 23?

  Primăvara și toamna sunt considerate cele mai bune perioade pentru o vizită în Delta Dunării, când temperaturile sunt plăcute și vegetația este bogată.

  • Cum pot ajunge la Mila 23?

  Accesul la Mila 23 se face exclusiv pe calea apei, din Tulcea sau Murighiol, cu barca sau cu vaporașul.

  • Ce tipuri de cazare sunt disponibile la Mila 23?

  Puteți opta pentru pensiuni tradiționale, cabane rustice sau campinguri în aer liber, în funcție de preferințe și buget.

  • Ce pot face în timpul liber la Mila 23?

  Pe lângă plimbările cu barca și observarea păsărilor, puteți opta pentru drumeții, pescuit, vizitarea muzeului satului sau degustarea de preparate tradiționale din pește.

  • Cât costă o excursie la Mila 23?

  Prețul unei excursii la Mila 23 variază în funcție de durata sejurului, tipul de cazare ales, agenția de turism și activitățile incluse.

 • Excursii Sulina 2024: Descoperă magia Deltei Dunării

  Excursii Sulina 2024

  Excursii Sulina 2024: Sulina, orașul-port situat la vărsarea Dunării în Marea Neagră, te invită să descoperi o oază de liniște și biodiversitate unică. Aici, te poți bucura de o escapadă relaxantă în mijlocul naturii, explorând canalele și lacurile Deltei, admirând flora și fauna bogată și respirând aerul curat al mării.

  Rezervari Excursii Delta Dunarii

  Excursii variate pentru toate gusturile:

  Fie că ești pasionat de natură, aventură sau istorie, Sulina oferă o gamă largă de excursii adaptate fiecărei preferințe:

  1. Croazieră pe Dunăre: Descoperă frumusețea Deltei Dunării navigând pe brațul Sulina. Admiră peisajele spectaculoase, observă păsările rare și bucură-te de liniștea naturii.

  2. Excursii cu barca: Explorează canalele ascunse ale Deltei și pătrunde în inima acestui paradis natural. Descoperă flora și fauna bogată, cu specii unice de plante și animale.

  3. Safari în Delta Dunării: Aventura te așteaptă în sălbăticia Deltei! Participă la un safari cu barca sau pe jos și observă de aproape animalele specifice zonei, precum pelicani, cormorani, egrete și mistreți.

  4. Vizitează Farul Vechi: Un simbol al orașului Sulina, Farul Vechi te așteaptă cu o panoramă spectaculoasă asupra mării și a Deltei. Urcă cele 175 de trepte și admiră frumusețea unică a acestui loc.

  5. Plimbări prin orașul Sulina: Descoperă farmecul orașului Sulina, cu arhitectura sa veche și atmosfera relaxantă. Vizitează muzeul local, plimbă-te pe faleza mării și bucură-te de deliciile culinare specifice zonei.

  Rezervarii Excursii din Sulina

  De ce să alegi o excursie la Sulina în 2024:

  • Experiență unică: Descoperă un paradis natural cu o biodiversitate bogată și peisaje spectaculoase.
  • Excursii variate: Alege din multitudinea de opțiuni adaptate fiecărei preferințe, de la croaziere relaxante la aventuri în sălbăticia Deltei.
  • Relaxare și liniște: Bucură-te de o escapadă relaxantă în mijlocul naturii, departe de agitația orașului.
  • Oportunități de fotografiere: Surprinde cadre unice cu flora și fauna bogată a Deltei Dunării.

  Te-ar putea interesa si: Informatii despre brațul Sulina

  Concluzie – Excursii Sulina 2024:

  O excursie la Sulina în 2024 este o ocazie unică de a descoperi frumusețea uimitoare a Deltei Dunării. Alege din multitudinea de opțiuni de excursii și bucură-te de o experiență memorabilă în mijlocul naturii.

  Te-ar putea interesa si: Cazare Delta Dunarii

  Întrebări frecvente:

  1. Care este cea mai bună perioadă pentru o excursie la Sulina?

  Primăvara, vara și toamna sunt anotimpurile ideale pentru o vizită la Sulina. Iarna, temperaturile pot fi scăzute, iar unele opțiuni de excursii pot fi limitate.

  2. Cum pot ajunge la Sulina? – Excursii Sulina 2024

  Sulina poate fi accesată cu trenul, autobuzul sau mașina din București și alte orașe din țară. Există, de asemenea, curse directe cu feribotul din Tulcea.

  3. Ce cazare pot găsi în Sulina?

  Sulina oferă o gamă largă de opțiuni de cazare, de la pensiuni și hoteluri la vile și campinguri. Există opțiuni pentru toate bugetele și preferințele.

  4. Ce pot mânca în Sulina? – Excursii Sulina 2024

  Bucătăria din Sulina se bazează pe preparate din pește proaspăt și alte produse locale.

 • Excursii Pădurea Letea 2024: Descoperă jungla României!

  Excursii Pădurea Letea 2024

  Excursii Pădurea Letea 2024: Pădurea Letea, cunoscută și ca „jungla României”, te așteaptă cu o aventură fascinantă în 2024. Situată în Delta Dunării, această rezervație naturală unică te va cuceri cu peisajele sale spectaculoase, flora și fauna bogată și atmosfera sa misterioasă.

  Rezervari Excursii Delta Dunarii 2024

  Ce te așteaptă în Pădurea Letea:

  • Excursii cu barca: Navighează pe canalele Deltei Dunării și admiră frumusețea naturală a zonei.
  • Safari foto: Descoperă specii rare de plante și animale, precum caii sălbatici, mistreții și numeroase specii de păsări.
  • Plimbări prin pădure: Explorează potecile umbrite și respiră aerul curat al naturii.
  • Relaxare la malul lacului: Bucură-te de liniștea și pacea naturii la malul Lacului Letea.

  Padurea Letea, jungla din Delta Dunării

  De ce să alegi o excursie în Pădurea Letea?

  • Experiență unică: Descoperă un ecosistem unic în Europa, cu o biodiversitate bogată și o istorie fascinantă.
  • Ghiduri locale: Bucură-te de informații detaliate și povești captivante despre Pădurea Letea de la ghizi locali experimentați.
  • Excursii personalizate: Alege din diverse opțiuni de excursii, adaptate la preferințele și nevoile tale.
  • Siguranță și confort: Toate excursiile sunt organizate de operatori licențiați, cu accent pe siguranță și confort.

  Planifică-ți aventura – Excursii Pădurea Letea 2024

  • Perioada ideală: Aprilie – Octombrie
  • Durata: Excursii de o zi sau mai multe
  • Costuri: Variabile în funcție de tipul de excursie ales
  • Rezervări: Recomandate din timp, mai ales în sezonul de vârf

  Excursii Padurea Letea | Excursie Letea Delta Dunarii – Plimbari cu barca

  Concluzie – Excursii Pădurea Letea 2024

  O excursie în Pădurea Letea este o experiență de neuitat, care te va conecta cu natura și te va face să descoperi frumusețea unică a Deltei Dunării. Alege o excursie personalizată și pregătește-te pentru o aventură memorabilă!

  Pădurea Letea 2024

  Întrebări frecvente – Excursii Pădurea Letea 2024:

  1. Cum pot ajunge în Pădurea Letea?

  Puteți ajunge cu mașina până la Mila 23, de unde se organizează excursii cu barca.

  2. Ce trebuie să iau cu mine în excursie?

  Echipament de protecție solară, apă, haine comode și încălțăminte adecvată pentru mers pe jos.

  3. Există restricții în Pădurea Letea?

  Da, este important să respectați regulile de vizitare a rezervației naturale.

  4. Pot face o excursie individuală în Pădurea Letea?

  Da, dar este recomandat să alegeți o excursie organizată de un operator licențiat.

  5. Ce pot face în afara excursiilor în Pădurea Letea?

  Puteți vizita satele din Delta Dunării, degusta preparate tradiționale din pește și explora alte zone naturale din zonă.

 • Top 16 obiective turistice în Delta Dunării 2024

  Cele Mai Atractive Destinații din Delta Dunării în 2024

  Salutare, iubitori de călătorii! Dacă sunteți în căutarea unor locuri minunate de explorat în Delta Dunării în 2024, atunci sunteți în locul potrivit. Delta Dunării este un paradis natural situat în România și oferă o gamă variată de obiective turistice de neratat. Aici sunt cele mai impresionante 16 destinații pe care le puteți vizita în acest an.

  Te-ar putea interesa si: Excursii cu barca in Delta Dunarii 2024

  Sulina – Orașul Port

  Sulina este un oraș fermecător aflat în inima Deltei Dunării. Aici veți găsi un amestec fascinant de cultură și natură. Portul Sulina este punctul de plecare către aventurile dumneavoastră în Delta Dunării.

  Sfântu Gheorghe – Satul Pescarilor

  Sfântu Gheorghe este cunoscut pentru atmosfera sa liniștită și plajele nesfârșite. Acest sat pitoresc este locul perfect pentru relaxare și contemplare.

  Crisan – Intersecția Brațelor Dunării

  Crisan este cunoscut pentru minunata sa locație, fiind punctul de întâlnire al mai multor brațe ale Dunării. Aici veți găsi peisaje uimitoare și o varietate de specii de păsări.

  Canalul Dunării – Marea Neagră

  Canalul Dunării reprezintă o minune a inovației umane, fiind o cale navigabilă care conectează Delta Dunării la Marea Neagră. Un loc perfect pentru o plimbare cu barca.

  Mila 23 – Rezervație Naturală

  Mila 23 este o zonă protejată și este adăpostul unei bogate faune și flore. Un paradis pentru iubitorii de natură!

  Lacul Roșu

  Lacul Roșu este cunoscut pentru apele sale liniștite și pentru peisajele sale fermecătoare. Aici puteți face o plimbare cu barca sau puteți observa viața sălbatică.

  Lacul Mătății

  Acest lac este unul dintre cele mai pitorești locuri din Delta Dunării. Datorită apei sale limpezi, puteți vedea peștii care înoată în voie.

  Letea – Pădurea de Stejar

  Pădurea de stejar de la Letea este un loc unic în Europa, cunoscută pentru dunele sale de nisip și vegetația sa specifică.

  Golovița – Sat Pescăresc Autentic

  Golovița este un sat autentic de pescari, unde puteți descoperi tradițiile locale și bucatele delicioase din pește proaspăt.

  Te-ar putea interesa si: Top 20 obiective turistice in Delta Dunarii 2023

  Sinoe – Orașul Sub Apă

  Sinoe este un oraș sub apă, o destinație unică care poate fi explorată cu ajutorul echipamentului de scufundări.

  Caraorman – Pădurea Subtropicală

  Pădurea subtropicală de la Caraorman este un loc deosebit pentru amatorii de natură și aventură.

  Sulina – Muzeul Delta Dunării

  Muzeul Delta Dunării din Sulina vă oferă o perspectivă captivantă asupra istoriei și a ecosistemului Deltei Dunării.

  Gura Portiței – Plaja la Marea Neagră

  Gura Portiței este locul ideal pentru a vă relaxa pe plajă și a vă bucura de marea Neagră.

  Jurilovca – Muzeul Satului

  Jurilovca găzduiește un muzeu fascinant al satului, unde puteți învăța mai multe despre tradițiile locale.

  Balta Iacobdeal

  Balta Iacobdeal este un loc de neuitat pentru pescari, cu peisaje spectaculoase și oportunități excelente de pescuit.

  Capul Dolosman

  Capul Dolosman este locul unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră. O experiență impresionantă pentru iubitorii de natură.

  Dacă v-ați hotărât să vizitați aceste destinații uimitoare din Delta Dunării, sunteți pe cale să trăiți aventuri de neuitat în mijlocul naturii. Alegeți locul care vă atrage cel mai mult și bucurați-vă de frumusețea acestei regiuni unice!

 • Excursii cu Barca 2024 – Tulcea, Murighiol, Mahmudia, Mila 23

  Doriti sa explorati frumusetea Deltei Dunarii in anul 2024? Echipa noastra dedicata va invita la o experienta uimitoare cu sejururi si excursii cu barca, ghidate cu atentie. Cu plecare din Tulcea, Murighiol, Mahmudia, Maliuc, Gorgova, Mila 23 si Crisan va oferim sansa de a descoperi acest paradis natural intr-un mod unic. Cititi mai departe pentru a afla detalii fascinante despre aceasta aventura de neuitat.

  Rezervari Excursii Delta Dunarii 2024

  De ce alegem Delta Dunarii?

  1. Paradis Natural Unic

  Delta Dunarii este una dintre cele mai spectaculoase zone naturale din Romania. Este o comoara de biodiversitate, cu habitate variate care gazduiesc o multitudine de specii de pasari si animale. Daca iubiti natura, acesta este locul unde trebuie sa ajungeti.

  2. Peisaje Uimitoare

  Peisajele Deltei sunt desprinse din basme. Canalele infrumusetate de stuf si nuferi, padurile luxuriante si plajele linistite creeaza imagini ce nu pot fi uitate.

  3. Traditii si Cultura

  Delta Dunarii nu este doar despre natura. Aici veti descoperi si traditii autentice, mancare traditionala delicioasa si oameni prietenosi.

  Ce puteti astepta de la excursiile noastre cu barca?

  1. Ghizi Experimentati

  Fiecare excursie este condusa de ghizi locali experimentati, care va vor impartasi cunostintele lor despre fauna si flora Deltei. Ei cunosc cele mai bune locuri pentru a vedea pasari rare si alte specii unice.

  2. Plimbari cu Barca

  Va veti bucura de plimbari relaxante cu barca pe canalele Deltei. Barcile noastre sunt confortabile si va vor duce in cele mai pitoresti locuri.

  3. Oportunitati de Observare a Vietii Salbatice

  Delta Dunarii este un paradis pentru observarea pasarilor. Aici puteti vedea pelicani, stilti cu picioare lungi, egrete si multe altele. De asemenea, aveti sansa sa vedeti delfini in apele Dunarii.

  4. Sate Traditionale

  Pe durata excursiilor, veti putea vizita si satele traditionale din Delta, unde veti avea ocazia sa interactionati cu localnicii si sa gustati din bucatele lor tradiționale.

  Excursii Padurea Letea 2024

  Organizam sejururi si excursii in 2024

  Din ianuarie 2024, va asteptam sa va alaturati noastra pentru a explora Delta Dunarii intr-un mod unic. Iata cateva detalii importante:

  • Perioada de desfasurare: Excursiile noastre vor avea loc pe tot parcursul anului 2024, astfel incat puteti alege momentul potrivit pentru dvs.
  • Grupuri mici: Pentru a va oferi o experienta personalizata, limitam dimensiunea grupurilor la un numar mic de participanti.
  • Cazare: Va asiguram cazare confortabila in pensiuni locale sau in corturi de lux pentru o experienta autentica.
  • Gastronomie: Nu ratati ocazia de a savura mancaruri traditionale din Delta Dunarii, preparate proaspat de gazdele noastre.
  • Pachete personalizate: Putem adapta excursiile pentru a se potrivi preferintelor dvs. si putem organiza sejururi mai lungi daca doriti sa explorati mai mult.

  Cazare Delta Dunarii 2024

  Concluzie

  Delta Dunarii este un loc magic care trebuie experimentat cel putin o data in viata. Cu excursiile noastre cu barca, ghidate de experti locali, veti descoperi toate minunatiile acestei destinatii deosebite. Va asteptam cu bratele deschise in 2024!

  Intrebari frecvente

  1. Cat timp dureaza o excursie tipica in Delta Dunarii?
   • O excursie tipica dureaza intre 3 si 5 ore, dar putem personaliza programul in functie de preferintele dvs.
  2. Care sunt cele mai bune luni pentru a vizita Delta Dunarii?
   • Cele mai bune luni pentru observarea pasarilor sunt mai-iulie si septembrie, dar fiecare sezon are farmecul sau.
  3. Este nevoie de experienta anterioara in observarea pasarilor?
   • Nu, ghizii nostri va vor ajuta sa invatati si sa va bucurati de observarea pasarilor indiferent de nivelul dvs. de experienta.
  4. Ce trebuie sa impachetez pentru o excursie in Delta Dunarii?
   • Recomandam imbracaminte confortabila, palarie, ochelari de soare, crema de soare si o camera foto.
  5. Care este politica de anulare?
   • Politica noastra de anulare este flexibila, dar va rugam sa ne contactati pentru detalii specifice in acest sens.
 • Excursii în Pădurea Letea 2024 – Delta Dunării

  Explorează natura sălbatică din Delta Dunării

  Dacă ești un iubitor al naturii și vrei să descoperi frumusețea unică a Deltei Dunării, nu poți să ratezi excursiile în Pădurea Letea. Această zonă pitorească oferă o experiență de neuitat, plină de biodiversitate și peisaje spectaculoase. Hai să descoperim împreună acest colț de rai românesc!

  Te-ar putea interesa si: Excursii Padurea Letea

  Ce face Pădurea Letea specială?

  Pădurea Letea, situată în județul Tulcea, este una dintre cele mai vechi păduri de stejar din Europa. Această rezervație naturală impresionează prin numeroasele sale arii protejate și peisaje unice, dar și prin speciile rare de plante și animale pe care le găzduiește. Printre atracțiile principale se numără:

  1. Arborii bătrâni de stejar din Pădurea Letea 2024

  Pădurea Letea este cunoscută pentru arborele de stejar Quercus robur, care au peste 1000 de ani. Acești copaci sunt impresionanți și oferă o senzație de măreție în mijlocul pădurii.

  2. Dunele de nisip din Pădurea Letea 2024

  Zonele cu dune de nisip acoperite de vegetație sunt un spectacol în sine. Aceste dune sunt rezultatul mișcării nisipului și reprezintă un habitat unic pentru multe specii.

  3. Biodiversitatea din Pădurea Letea 2024

  Pădurea Letea este locul de casă al multor specii rare, cum ar fi egreta mică, bursucul sau cormoranul cu ciuf. Aici, natura este în echilibru și oferă oportunități minunate de observare a păsărilor și a faunei sălbatice.

  Cum să ajungi în Pădurea Letea 2024

  Pentru a ajunge la Pădurea Letea, trebuie să te îndrepți către Gorgova, un sat mic din Delta Dunării. De acolo, poți lua o barcă pentru a ajunge în mijlocul naturii. În timpul excursiei, vei avea ocazia să vezi numeroase specii de plante și animale, dar și să înveți despre istoria și importanța acestei zone.

  Te-ar putea interesa si: Padurea Letea, jungla din Delta Dunării

  Ce să faci în Pădurea Letea 2024

  1. Observarea păsărilor

  Dacă ești pasionat de păsări, vei fi impresionat de diversitatea speciilor pe care le poți observa în această zonă. De la pelicani și stilt cu picioare lungi până la cormorani și rațe sălbatice, vei avea parte de o experiență de neuitat.

  2. Plimbări cu bicicleta

  Pădurea Letea oferă trasee potrivite pentru plimbări cu bicicleta. Ia-ți bicicleta și explorează pădurea pe două roți pentru o perspectivă diferită asupra naturii.

  3. Fotografiază peisaje uluitoare

  Cu peisaje atât de spectaculoase, nu vei putea rezista să faci fotografii uimitoare. Asigură-te că ai cu tine o cameră bună pentru a captura toate momentele de neuitat.

  Concluzie

  Pădurea Letea este un adevărat colț de rai pentru iubitorii de natură. Cu biodiversitatea sa impresionantă și peisajele uluitoare, această destinație merită cu siguranță să fie pe lista ta de explorat. Așteptăm cu nerăbdare să te vedem explorând frumusețea acestei păduri magnifice.

  Întrebări frecvente (FAQ)

  1. Care este cel mai bun moment pentru a vizita Pădurea Letea 2024?

  Cel mai bun moment pentru a vizita Pădurea Letea este în primăvară sau toamnă, când vremea este blândă, iar fauna este activă.

  2. Este necesară rezervarea pentru excursiile în Pădurea Letea 2024?

  Da, este recomandabil să rezervați excursiile în avans pentru a vă asigura că aveți loc.

  3. Pot să camperez în Pădurea Letea 2024?

  Nu este permis campingul în Pădurea Letea. Există însă opțiuni de cazare în apropiere.

  4. Este potrivită Pădurea Letea pentru copii?

  Da, excursiile în Pădurea Letea sunt potrivite și pentru copii, dar trebuie să fiți atenți la siguranța lor în natură.

  5. Ce echipament ar trebui să iau cu mine în Pădurea Letea 2024?

  Ar trebui să aveți cu voi încălțăminte confortabilă, aparat foto, ochelari de soare și o sticlă de apă. Este important să fiți pregătit pentru explorare.

 • Ce poți să faci în Delta Dunării în 2024?

  În anul 2024, Delta Dunării rămâne una dintre cele mai fascinante destinații din România pentru pasionații de natură și aventură. Această regiune unică oferă oportunități nesfârșite de explorare și relaxare. Dacă te întrebi ce poți să faci în Delta Dunării în 2024, pregătește-te pentru o călătorie magică prin această bijuterie naturală. Vom explora împreună activități incredibile, locuri de neratat și modalități de a te conecta cu natura într-un mod profund.

  Descoperă fauna diversificată a Deltei Dunării

  Delta Dunării este cunoscută în întreaga lume pentru biodiversitatea sa uluitoare. În 2024, ai ocazia unică de a descoperi o gamă variată de specii de păsări, mamifere și pești. Iată ce poți să faci pentru a te bucura de acest miracol natural:

  Te-ar putea interesa si: Cazare Delta Dunării 2024: Paradisul natural al Romaniei

  1. Observă păsările migratoare

  Fii martorul spectacolului oferit de păsările migratoare care populează Delta Dunării în timpul călătoriilor lor sezoniere. Admirația pentru frumusețea lor va rămâne cu tine pentru totdeauna.

  2. Safari fotografic

  Dacă ești pasionat de fotografie, nu rata ocazia de a captura momente unice în natură. Fotografiază pelicani, cormorani și alte specii în habitatul lor natural.

  3. Plimbare cu barca în rezervații

  Rezervațiile naturale din Delta Dunării oferă oportunități de neegalat pentru explorare. Închiriază o barcă și explorează zonele protejate unde poți vedea stufărișuri nesfârșite și habitate diverse.

  Te-ar putea interesa si: Cazare Delta Dunarii

  Pescuit sportiv în Delta Dunării

  Pescuitul sportiv este o activitate preferată pentru mulți turiști care vizitează Delta Dunării. Iată ce poți să faci în 2024 pentru a experimenta această activitate în toată splendoarea sa:

  1. Pescuit la crap

  Delta Dunării este renumită pentru populația sa bogată de crap. Închiriază o barcă sau participă la o excursie de pescuit și bucură-te de momente de adrenalină pe apă.

  Te-ar putea interesa si: Pescuit în Delta Dunării la Crap: Cele Mai Bune Strategii și Secrete

  2. Pescuitul la somn

  Dacă ești în căutarea unei provocări, încearcă pescuitul la somn. Acești pești mari sunt cunoscuți pentru forța lor și te vor testa într-un mod plin de aventură.

  Explorează cultura și tradițiile locale

  Delta Dunării nu este doar despre natură; este și despre oamenii săi și tradițiile lor bogate. În 2024, poți să faci următoarele:

  Te-ar putea interesa si: Vacanță în Delta Dunării: Aventură în natură

  1. Vizitează sate tradiționale

  Ia parte la experiențe autentice în satele pescărești din Delta Dunării. Descoperă modul de viață tradițional și gustă din bucatele locale.

  2. Participă la festivaluri locale

  Verifică calendarul festivalurilor din Delta Dunării și bucură-te de muzică tradițională, dansuri și gastronomie locală.

  Relaxare și Rejuvenare

  După zile pline de aventuri, este important să te relaxezi și să te refaci. Iată ce poți să faci pentru a te răsfăța:

  Te-ar putea interesa si: De ce este important să respectăm perioada de prohibiție?

  1. Plajele cu nisip fin

  Delta Dunării oferă plaje cu nisip fin unde te poți bucura de soare și apă cristalină. Perfect pentru relaxare.

  2. Călătorie cu ambarcațiuni tradiționale

  Închiriază o ambarcațiune tradițională și navighează pe canalele pitorești ale Deltei Dunării pentru o experiență liniștită și contemplativă.

  Concluzie

  Delta Dunării în 2024 este o destinație de neuitat pentru iubitorii de natură, aventură și cultură. Cu o varietate de activități și experiențe de neegalat, vei pleca de aici cu amintiri prețioase și un sentiment de conexiune profundă cu mediul înconjurător.

  Te-ar putea interesa si: Delta Dunării toamna – Descoperă frumusețea Deltei

  Întrebări frecvente (FAQs)

  1. Care este cel mai bun moment pentru a vizita Delta Dunării?

  Cel mai bun moment pentru a vizita Delta Dunării este primăvara și toamna, când vremea este blândă și fauna este mai activă.

  2. Pot să fac rezervări pentru excursiile cu barca în avans?

  Da, este recomandat să faci rezervări pentru excursiile cu barca în avans, mai ales în sezonul aglomerat.

  3. Există opțiuni de cazare în apropiere?

  Da, în Delta Dunării vei găsi o varietate de opțiuni de cazare, de la pensiuni tradiționale la hoteluri de lux.

  4. Sunt permise activități de pescuit pentru turiști?

  Da, poți pescui în Delta Dunării, dar trebuie să respecți regulile locale de pescuit și să obții permisele necesare.

  5. Ce specii de păsări pot fi observate în Delta Dunării?

  Delta Dunării găzduiește peste 300 de specii de păsări, inclusiv pelicanii, cormoranii și sturzii.

  Te-ar putea interesa si: Top 20 obiective turistice în Delta Dunării 2023