Organizam excursii in Delta Dunarii

Excursii in Delta Dunarii de o zi sau de câteva ore cu plecări din Tulcea, Murighiol, Mahmudia. Oferim transfer rapid spre orice destinație din Delta Dunării.

Prețurile se pot negocia în funcție de posibilități, numărul de persoane și numărul zilelor optate pentru excursii în Delta Dunării.

Barcagii noștri sunt locali și specializați pe Delta Dunării, pentru ca experiența voastră să fie una autentică.

Am ales cele mai frumoase excursii Delta Dunarii, excursii care sa va arate frumusetea acestei zone deosebite, canale si lacuri cu peisaje de poveste, excursii care va vor arata ce inseamna sa traiesti TU si Natura! Veti gasi mai jos care sunt excursiile recomadate in Delta Dunarii.

O masa de peste cu un ghid local este recomandata a fi achizitionata pentru a afla despre ce putem face in zona, istoria, cultura, traditiile, gastronomia si povestile locului!

Retineti! Nu va asteptati sa vedeti Delta intr-o singura excursie. Delta Dunarii este de opt ori mai mare decat Malta (316 km2), de sase ori mai mare decat Venetia (414,6 km²) si de zece ori mari mare decat capitala Romaniei – Bucuresti (228 km2), mult mai mare chiar si decat insula Tenerife (2034 km2).

 

+40 749 716 486

- Organizam sejur si excursii cu barca si ghid, plecare din Tulcea, Murighiol, Mahmudia, Crisan, Mila 23, etc. 

- Stabilim impreuna traseul, locul si ora preluarii.

- Numar participanti / barca : minim 5; maxim 14

Excursii Padurea Letea

Excursii Padurea Letea

Organizam excursii la Padurea Letea
Excursii Padurea Letea
Excursii Sulina

Excursii Sulina

Descopera unicul Oras din Delta Dunarii, Sulina!
Excursii Sulina
Excursii Mila 23

Excursii Mila 23

Descopera satul plin de traditie si farmec Mila 23!
Excursii Mila 23
Excursii Caraorman

Excursii Caraorman

Satului Caraorman – numele acestuia provine din limba turca si insemnand „Padurea Neagra”
Excursii Caraorman
Excursii Sf Gheorghe

Excursii Sfantul Gheorghe

Mergi la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra!
Excursii Sf Gheorghe
Excursii Dunarea Veche

Excursii Dunarea Veche

Dunarea Veche este cunoscuta pentru locurile de pescuit la crap si caras.
Excursii Dunarea Veche

Excursii Delta Dunarii

Excursii cu plecare din Murighiol

Excursie PADUREA LETEA

Plecare Murighiol ➠ Dunarea Veche Bratul Sfantul Gheorge ➠ Uzlina ( Sat, Canal, Lac) ➠ Lac Isac ➠ Canal Litcov ➠ Canal Caraorman ➠ Crisan ➠ Brat Sulina (Sat Crisan) ➠ Sat Letea.
Durata traseu: 9 ore

Excursie SULINA

Plecare Murighiol ➠ Dunarea Veche Bratul Sfantul Gheorghe ➠ Uzlina (Sat, Canal,Lac) ➠ Lac Isac ➠ Canal Litcov ➠ Canal Caraorman ➠ Crisan ➠ Brat Sulina (Sat Crisan) ➠ Sulina.
Durata traseu: 9 ore

Excursie SFANTU GHEORGHE

Plecare Murighiol ➠ Bratul Sfantul Gheorghe ➠ Sat Sfantul Gheorghe (plaja si gura de revarsare a Dunarii in Marea Neagra)
Durata traseu: 9 ore

Excursie REZERVATIA DELTEI DUNARII

Plecare Murighiol ➠ bratul Sfantu Gheorghe ➠ sat Uzlina ➠ canal Uzlina ➠ lac Uzlina ➠ lac Isac ➠ lac Isacel ➠ lac Durnaleapca
Durata traseu: 2.5 ore

Excursie PLAJA PERISOR

Plecare Murighiol ➠ bratul Sfantu Gheorghe ➠ canal Dunavat ➠ canal Cocos ➠ canal Dranov ➠ canal Perisor ➠ plaja Perisor.
Durata traseu: Toata ziua

Excursii Delta Dunarii

Excursii cu plecare din Tulcea

Excursie Tulcea - Mila 23

Plecare Port Tulcea ➠ Bratul Tulcea ➠ Canal 36 ➠ Canal Sireasa ➠ Canal Periteasca ➠ Canal Sontea ➠ pe langa Lacul Nebunu ➠ Cot Candura ➠ daca cota Dunarii ne va permite traversam Lacurile Baclanesti si Fortuna ➠ Canal Olguta ➠ Sat Mila 23.
Intoarcerea se face pe Canal Sontea ➠ Canal S 22 ➠ Gorgova (Brat Sulina) ➠ Brat Tulcea ➠ Port Tulcea
Durata traseu: 4 – 5 ore*

Excursie Tulcea – Mila 23 – Letea

Plecare Port Tulcea ➠ Brat Tulcea ➠ Canal 36 ➠ Canal Sireasa ➠ Canal Sontea ➠ pe langa Lacul Nebunu ➠ Cot Candura ➠ pe langa lacurile Baclanesti si Fortuna ➠ Canal Olguta ➠ Sat Mila 23 ➠ Traseul continua pe zona de lacuri si canale (in functie de cotele Dunarii) : Canalul Eracle ➠ Lac Trei Iezere ➠ Lac Bogdaproste sau Lac Matita ➠ Lac Merhei ➠ Canal Sidor ➠ Sat Letea.
Intoarcere pe Canal Magearu ➠ Dunarea veche ➠ Bratul Sulina pe langa localitatile Crisan ➠ Gorgova ➠ Maliuc ➠ Vulturu ➠ Partizani ➠ Port Tulcea.
Durata traseu: 7 ore*

Excursie Tulcea – Mila 23 – Letea – Sulina

Plecare Port Tulcea ➠ Bratul Tulcea ➠ Canal 36 ➠ Canal Sireasa ➠ Canal Periteasca ➠ Canal Sontea ➠ pe langa Lacul Nebunu ➠ Cot Candura – daca cota Dunarii ne va permite traversam Lacurile Baclanesti si Fortuna ➠ Canal Olguta ➠ Sat Mila 23 ➠ Trei Iezere ➠ Satul Letea ➠ Oras Sulina.
Intoarcere catre Tulcea se face pe Bratul Sulina pe langa localitatile : Crisan ➠ Gorgova ➠ Maliuc ➠ Vulturu ➠ Partizani ➠ Portul Tulcea.
Durata traseu: 9 ore*

Excursie Tulcea – Caraorman – Sfantu Gheorghe

Plecare Port Tulcea ➠ Brat Tulcea ➠ Brat Sf.Gheorghe ➠ Carasuhat ➠ Litcov ➠ Lacul Rotund ➠ Lacul Gorgova ➠ Lacul Potcoava de Sud ➠ Lacul Gorgovat ➠ Litcov ➠ Caraorman ➠ Lac Puiu ➠ Canal Mocansca ➠ Lacul Erenciuc ➠ Arinisul Erenciuc ➠ Localitatea Sfantu Gheorghe.
Intoarcerea este pe Bratul Sfantu Gheorghe pe langa localitatile Murighiol ➠ Mahmudia ➠ Nufaru ➠ Port Tulcea.
Durata traseu: 9 ore*

Excursii Delta

Excursii cu plecare din Mahmudia

Excursie Mahmudia - Lacul Gorgova

Plecare MAHMUDIA ➠ INCINTA CARASUHAT ➠ LACUL ROTUND ➠ CUZMINTIU MIC ➠ CUZMINTIU MARE ➠ LACUL GORGOVA
Durata traseu: 2h-2.5 ore

Excursie Mahmudia - Lacul Uzlina

Plecare MAHMUDIA ➠ INCINTA CARASUHAT ➠ LACUL ROTUND ➠ CUZMINTIU MIC ➠ CUZMINTIU MARE ➠ LACUL GORGOVA ➠ LACUL POTCOAVA ➠ LACUL ISAC ➠ LACUL UZLINA
Durata traseu: 3h-3.5 ore

Excursie Mahmudia - Sulina

Plecare MAHMUDIA ➠ INCINTA ➠ CARASUHAT ➠ CRISAN ➠ PADUREA LETEA ➠ SULINA ➠ RETUR
Durata traseu: 6h-8h ore

Excursie Mahmudia - Sfantu Gheorghe

Plecare MAHMUDIA ➠ PADUREA CARAORMAN ➠ LACUL PUIU ➠ LACUL ERENCIUC ➠ SFANTU GHEORGHE ➠ RETUR
Durata traseu: 6h-8h ore

Excursie Mahmudia - Gura Portitei

Plecare MAHMUDIA ➠ BRAT SF.GHEORGHE ➠ CANAL DUNAVAT ➠ CANAL COCOSU ➠ CANAL MUSTACA ➠ LACUL RAZEM ➠ GURA PORTITEI
Durata traseu: 6h-8h ore

Vacanta in Delta Dunarii

Nu stii daca sa alegi o vacanta pe litoral sau la munte? Ce-ai spune insa de o escapada in Delta Dunarii?

Inainte de a se varsa in Marea Neagra, apele involburate ale Dunarii formeaza una dintre cele mai mari si bine pastrate delte europene. Delta Dunarii adaposteste peste 300 de specii de pasari, precum si in jur de 50 de specii de pesti de apa dulce, alaturi de alte creaturi si plante, mari si mici. Fiind inclusa in patrimoniul Unesco, Delta Dunarii este una dintre principalele atractii pe care le ofera aceasta tara minunata! Inainte de a se varsa in mare, Dunarea se imparte in trei brate importante: Chilia, Sulina si Sfantu Gheorghe, care impreuna formeaza o intindere de mlastini, desisuri si insule de stufaris.

Regiunea este un adevarat paradis atat pentru iubitorii de natura, cat si pentru cei care cauta o oaza de relaxare, departe de agitatia tumultoasa a oraselor. De la plajele ascunse ale Sulinei sau cele din zona Sfantu Gheorghe, pana la abundenta de mancaruri traditionale (in special borsul de peste), te vei simti ca intr-un veritabil paradis, chiar in propria tara! In biosfera Deltei Dunarii este inclusa si Gura Portitei, o statiune cu totul speciala, incadrata intre apele Lacului Razim si cele ale Marii Negre.

Pentru a te bucura cu adevarat de magia acestor locuri, iti recomandam sa optezi pentru cel putin o saptamana de cazare in Delta Dunarii. Astfel, vei avea timpul necesar pentru a te relaxa si deconecta, dar si pentru a te desfata cu peisajele mirifice, pentru a te aventura pe canalele inguste, ascunse de stufaris, sau chiar pentru a te distra cu prietenii la o partida de pescuit!

In ofertele de cazare Delta Dunarii de pe site-ul nostru vei putea gasi atat hoteluri, cat si vile tip A, la preturi deosebite! Bucura-te de peisaje incredibile si relaxeaza-te total intr-unul dintre putinele locuri de pe mapamond in care habitatul natural inca nu a fost transformat in totalitate de catre oameni. Mai mult, daca optezi pentru ofertele de cazare Delta Dunarii in Sfantul Gheorghe, vei putea beneficia si de plajele intinse din apropiere, curate si aerisite.

O excursia in Delta Dunarii poate fi o ocazie extraordinara de a te reconecta cu familia sau cu cei apropiati. Ofertele de cazare pe care le-am inclus pe site includ atat zone de relaxare pentru adulti (sauna, biliard, tenis de masa), cat si pentru copii (piscine, terenuri de sport etc.), astfel incat cei mici vor fi incantati de excursie! Pentru o experienta completa, gusta din preparatele locale, servite atat in restaurantele hotelurilor, cat si in tavernele din zona. Desigur, iti poti planifica in detaliu intreaga aventura, insa iti recomandam sa faci loc si atractiilor spontane, precum o zi de pescuit pe canal sau cateva ore de aventura in sanul natural al Deltei.